Goede service begint bij u eerst goed te informeren

Bij ons weet u precies waar u aan toe bent! Geen verrassingen achteraf...

Onze werkwijze in een aantal eenvoudige stappen:

  1. Prijsopgave
  2. Proefscans
  3. Transport
  4. Bevestiging ontvangst van uw goederen
  5. Scannen
  6. Opslag
  7. Afronding opdracht
  8. Betaling

 SPOED? Laat het ons direct weten en wij bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn.

1. Prijsopgave
U wilt vooraf natuurlijk graag weten wat het u in totaal gaat kosten. U kunt daarvoor het  online prijsopgave formulier gebruiken, u kunt ons ook direct bellen op telefoonnummer 0624223456 of even een mailtje sturen naar . U ontvangt dan van ons een geheel vrijblijvende prijsopgave.

 Als u niet helemaal zeker bent van de aantallen is dat echt geen probleem. U ontvangt dan een prijsopgave met een inschatting van de te verwachte kosten. Meer of minder werk wordt achteraf gewoon met u verrekend.

2. Proefscans laten maken
U kunt gratis 5 dia's laten digitaliseren om te kijken of onze kwaliteit aan uw wensen voldoet. Als het geen opdracht wordt dan betaald u slechts € 5,00 administratie- en verzendkosten voor het terugsturen van uw dia's. Wij plaatsen uw dia's online op scanenco.mediafiler.net waar u alleen toegang toe heeft met uw persoonlijke loginnaam en wachtwoord. De gegevens worden u per mail toegezonden.

3. Transport keuze
U kunt zelf kiezen hoe u uw dia's wilt versturen. Per koerier, postpakket of langsbrengen op ons kantoor. Op de pagina verzending vindt u over dit onderwerp meer informatie.

 U kunt extra kosten voorkomen door enige voorbereidingen te treffen. Op de pagina voorbereiding vindt u uitleg wat u kunt doen.

4. Bevestiging ontvangst goederen
Het is natuurlijk fijn om te horen dat uw kostbare dia's bij ons in goede orde zijn aangekomen. Wij sturen u per mail een ontvangstbevestiging als uw dia's bij ons zijn gearriveerd.

5. Aanvang scannen en digitaliseren
Na ontvangst van uw dia's streven wij er naar binnen maximaal twee weken met uw opdracht te beginnen en vervolgens de opdracht af te handelen. 

6. Beeldbank en/of USB stick
Wat opslag betreft heeft u de keuze uit:

  • opslag op onze beeldbank, Wij plaatsen uw dia's online op scanenco.mediafiler.net waar u alleen toegang toe heeft met uw persoonlijke loginnaam en wachtwoord. De gegevens worden u per mail toegezonden.
  • USB stick, De grootte van de USB stick hangt af van het aantal foto's. 

7. Afronden opdracht

Zodra de dia's zijn gedigitaliseerd nemen wij contact met u op, en is aan u de keuze hoe u alles weer terug krijgt. U mag het op komen halen maar we kunnen het ook aangetekend retour sturen.

8. Betaling
Als u tevreden bent met het resultaat mag u de factuur betalen middels een bank overboeking. Komt u de dia's zelf ophalen mag u ook contant betalen.


 Wilt u graag meer weten over de dia scannen service? Klik hier voor het informatie formulier...